Selecteer een pagina

Voorbeelden uit de praktijk

Hieronder kunt u een kijkje nemen in eerder uitgevoerde projecten bij tevreden klanten.

Energie besparende Boilers

 Door het plaatsen van een nieuwe Boiler bespaard deze klant maandelijks op zijn gasrekening. Vaak zie je bij oude Boilers dat ze bijna de gehele dag het water op een hoge temperatuur houden. Terwijl je vaak maar een paar uur per dag heet water nodig hebt. Bij deze geplaatste Boiler wordt het water gedurende de dag op 60 graden gehouden en wordt het water alleen verhit naar 85 graden wanneer de klant dit nodig heeft. Hierdoor is de kalkafzetting zeer laag en wordt er wel tot 80% bespaart op het gasverbruik.

Waterzuiveringsinstallatie

Na het bouwen van een nieuwe stal was de vraag van de klant of er een mogelijkheid was voor het zuiveren van bronwater op zijn locatie. Na het in kaart brengen van de verschillen grondlagen is er een bron geboord. Hierna is er gekozen om een ontijzeringsinstallatie te plaatsen die een bassin  vult voor het drinkwater voor het vee. Ook is hier een warm-koud besturing geplaatst voor het koelen van de melk met koud bronwater.

Ketelhuis bij een zorginstelling

Bij het renoveren van een oude zorginstelling moest de verwarming installatie volledig vervangen worden. In overleg met een bedrijf uit Groningen zijn we uitgekomen bij een passende installatie.