Selecteer een pagina

Diensten

Installatie en servicebedrijf Vg-installaties helpt u graag bij verschillende installatie vraagstukken in en om uw huis of bedrijfspand. Het verzorgen van een persoonlijk advies, ontwerp, uitvoering en/of onderhoud van uw installatie zijn mijn specialiteiten. 

7 dagen per week bereikbaar voor uw vragen

Diensten

Bij VG-Installaties kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van CV ketels, waterontharders, leidingwerk of elektrische installaties. Maar ook voor het opsporen van storingen aan uw centrale verwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard beschikken we over de kennis om het juiste onderhoud aan uw installaties uit te voeren.

We hebben ons gespecialiseerd in een aantal specifieke vakgebieden waaronder:

  • Waterontharders;
  • CV installaties;
  • Warmte pompen 
  • Reparatie en onderhoud. 

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het installatie werk in en rondom uw woning. 

Waterontharders

We beschikken over veel expertise als het gaat om het leveren en plaatsen van waterontharders. Waterontharders onttrekken onzuiverheden in leidingwater, met name kalk. Het zorgt voor het zogenaamde “zachte” water; lekkerder qua smaak en beter voor uw leidingwerk. 

 

Waterontharders zorgen voor een verlengde levensduur van uw CV installatie, Cooker en wasmachine. Daarnaast is er nagenoeg geen kalkaanslag meer aanwezig in uw badkamer. Hierdoor blijven tegels en glaswanden mooier en zijn veel makkelijker schoon te maken. Bovendien hoeft u veel minder wasmiddel en verzachter toe te voegen aan uw vuile was; beter voor ons milieu en uw portemonnee. 

CV-ketels

Bij VG Installaties kunt u uiteraard terecht voor het vervangen van uw oude CV ketel door een nieuw exemplaar. Er is een keur aan ketels beschikbaar, elk met verschillende eigenschappen, zoals bijvoorbeeld hybride ketels, Hoge Rendement (HR) ++ ketels, of volledig elektrische exemplaren. Het is verstandig om het type ketel goed aan te laten sluiten bij uw wensen en specifieke situatie. 

 

Wij adviseren u graag over de juiste ketel die past bij uw gebruik en wensen. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten welke voldoen aan de strengste normen. We stellen de ketels op de juiste manier in zodat u er optimaal gebruik van kunt maken. Uiteraard verlenen we garantie op de door ons geleverde ketels.

Installatie werk in en rondom uw woning

Wij zijn thuis in het vervangen van uw elektrische installatie in uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het installeren van zonnepanelen. Het vervangen of bijplaatsen van elektrische installaties of componenten vergt de juiste kennis en het juiste gereedschap om gevaarlijke situaties te voorkomen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Warmte pomp

Een (relatief)nieuwe manier van verwarmen is het gebruik van een warmte pomp. Dergelijke installaties maken gebruik van natuurlijke (aard)warmte. Het is daarmee een duurzame oplossing voor het verwarmen van uw woning en het leveren van warm tapwater. Dergelijke installaties zijn echter kostbaar en complex waardoor het installeren van een warmte pomp overgelaten moet worden aan een specialist.

Wij beschikken over de technische kennis en hebben meer dan 10 jaar ervaring in het gebruiksklaar opleveren van warmte pompen. Ook voor het oplossen van storingen bieden wij u verschillende mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud

Of het nu gaat om een boiler, de aanleg van een elektrische installatie, watersystemen voor de veehouderij of een CV ketels, deze systemen hebben onderhoud nodig. Het juiste onderhoud op het juiste moment zorgt voor een bedrijfszekere installatie waar u op kunt vertrouwen. Wij zorgen voor het juiste onderhoud en voorkomen daarmee zoveel als mogelijk het uitvallen van uw installaties.

 

Ook voor het oplossen van storingen aan uw installaties kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een kundige storingsanalyse en geven u advies over het repareren van uw installaties.